Quin hauria de ser el paper dels petits municipis en una nova organització territorial a Catalunya? - ERC La Rella núm. 33 (Febrer 2016)

Diumenge, 28 de febrer de 2016

Des del grup d’esquerra pensem que el paper dels petits municipis no pot variar gaire encara que canviï la organització territorial.
La funció que fa és la de gestionar la primera línia de foc, fer d’enllaç entre els ciutadans i l’administració, canalitzant les demandes i necessitats d’uns i altres.
En el cas que hi hagués canvis en la organització, tant del territori com dels recursos, pensem que podria aprofitar-se per poder fer-ne una regeneració.
L’objectiu hauria de ser aconseguir que els ajuntaments dels petits municipis continuïn amb la mateixa tasca que han fet fins ara però essent més eficients i eficaços, i si pot ser, reduint costos que repercuteixen directament als ciutadans.
Vistos des d’una perspectiva allunyada no deixen de ser pymes dedicades al benestar social dels seus conciutadans i el fet de canviar-les ajudaria segurament a crear noves sinèrgies i ampliar-ne el ventall de possibilitats d’acció

Darrera actualització: 28.02.2017 | 13:19