Servei de Bus nit per la nit del Carnaval de Torelló

Dijous, 25 de gener de 2018

Des del servei de joventut del Consell Comarcal i l'ajuntament de Torelló ens presenten de nou el servei del BUS NIT del Carnaval de Terra Endins de Torelló.El servei del BUS NIT realitzarà el trajecte de tornada de Torelló als municipis d'Osona la nit del 10 al 11 de febrer.

Com l'any passat la parada des d'on sortiran els autobusos s'ubicarà, al carrer del Ter, creuant la carretera de Conanglell, a la zona del Gimnàs Osonawellness. Surt amb puntualitat i les persones que no estiguin a la parada a les 4 de la matinada perdran el servei eximint de tota responsabilitat al Consell Comarcal i als ajuntaments que prenen part en aquest programa.

Les inscripcions les podeu fer l'Ajuntament de Tavèrnoles en els seus horaris d'atenció al públic. El període d'inscripció resta obert des del dia 25 de gener fins el dijous dia 8 de febrer (ambdós inclosos).

El cost del tiquet és de 6 € i en el cas del joves menors d'edat, cal que presentin l'autorització familiar, que podeu recollir a l'Ajuntament o descarregar-vos d'aquesta pàgina.

Edat mínima per utilitzar el servei: 16 anys.

Darrera actualització: 25.01.2018 | 09:54