Aprovats els pressupostos municipals per a l'any 2017

Dimarts, 20 de desembre de 2016

El ple municipal del dilluns 19 de desembre va aprovar per unanimitat els pressupostos per al 2017 que ascendeixen a 487.018 € i que suposen un increment d'un 34% respecte als de l'any anterior.

Els pressupostos pel 2017 preveuen una continuïtat en els serveis i activitats que s'han vingut oferint des de l'Ajuntament els darrres anys, així mateix com a inversions previstes destaquen la construcció d'un espai cobert, la substitució en una primera fase de l'enllumenat del carrer Pirineu i la construcció d'una vorera al Carrer Pirineu, com a projecte guanyador dels pressupostos participatius.

El ple va donar compte també de les resolucions dictaminades, de l'estat d'execucio trimestral del pressupost, així com del període mitjà de pagament a proveïdors que en el 3r trimestre ha estat de -11,83 dies.

Altres punts destacats del pla van estar l'aprovació de l'ordenança de Tranparència i Administració Electrònica, la modificació d'un conveni subscrit amb el Consell Comarcal d'Osona en matèria de joventut i l'adhesió al contracte derivat de l'acord marc de subminstrament d'energia elèctrica.

Com a punt d'urgència es va incoprorar a l'ordre del dia l'aprovació de conformitat d'adhesió del Consell Comarcal d'Osona al protocol d'execució de les diligències de llançament als partits judicials de Catalunya.

Darrera actualització: 20.12.2016 | 08:58