Canvi de comptadors elèctrics d'Endesa

Divendres, 28 d'abril de 2017 a les 12:06

Aquesta setmana la companyia de distribució elèctrica Endesa està procedint a la substució dels comptadors deis seus abonats de Tavèrnoles pel nou model de telegestió.

L'empresa de distribució elèctrica Endesa està desenvolupant un Pla de substitució dels comptadors connectats a la seva xarxa de distribució i és per aquest motiu que aquest dies tècnics de l'empresa estan visitant els diferents habitatges de Tavèrnoles per procedir a l'esmentada substitució. En aquest sentit des de l'Ajuntament s'ha donat la ubicació exacte de les masies més aïllades per facilitar la tasca a l'operari de la companyia.

Algunes consideracinos importants davant aquesta substiució de comptadors són:

  • Prèviament al canvi s'ha d'haver rebut una notificació de la companyia.
  • El tècnic de la companyia no ha de demanar dades personals, rebuts anteriors o número de compte bancari perqué aquestes dades ja estan en possessió de la companyia.
  • Si el comptador está situat en un lloc no accessible l'operari es posará en contacte amb l'usuari per concertar el canvi de comptador.
  • Si el comptador es troba en lloc accessible a l'exterior de la vivenda no será necessari que l'usuari hi sigui present.
Darrera actualització: 28.04.2017 | 12:30