Dia Europeu dels Parcs a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Dimecres, 16 de maig de 2018 a les 00:00

El proper 24 de maig és el Dia Europeu dels Parcs, per commemorar-ho us convidem a participar en alguna de les més de cinquanta activitats gratuïtes, a la Xarxa de Parcs Naturals del 19 al 27 de maig.

A l’Espai Natural de les Guilleries Savassona s’organitzen dues activitats, una el dissabte 26 i l’altre el diumenge 27.

El dissabte 26 a les 10 al Pla de Sant Feliuet de Savassona de Tavèrnoles es farà un taller de reconeixement dels amfibis i els invertebrats aquàtics de la bassa de Savassona. Amb l'ajut de salabres, els participants faran un mostreig de la fauna aquàtica de la bassa, i amb el suport de guies de classificació s'identificaran i es descriuran les espècies capturades. Cal portar calçat adequat i roba còmoda i adequada al temps que faci, aigua i esmorzar.

El diumenge 27 a les 10, a la Casa de Colònies de Can Mateu de Vilanova de Sau, tindrà lloc la Sortida de descoberta pels entorns de Can Mateu i el cingle vermell. Una excursió d'un matí per conèixer els boscos, la fauna i la geologia de l'espai natural. La sortida inclou un pica-pica de rebuda pels assistents i una activitat específica per a la mainada: un conte dinamitzat. Cal portar calçat adequat i roba còmoda i adequada al temps que faci, aigua i esmorzar.

Darrera actualització: 16.05.2018 | 12:46