Dilluns 2 d'octubre s'obren les inscripcions per anar a Port Aventura

Dijous, 28 de setembre de 2017 a les 00:00

La sortida està programada pel dissabte dia 28 d'octubre. Les inscripcions es poden fer a l'Ajuntament en horari d'atenció al públic fins el dia 18 d'octubre.

El dissabte 28 d'octubre hi ha programada la 7a sortida jove mancomunada amb els municipis d'Osona centre que formen part del programa de tècnics compartits del Consell Comarcal d'Osona. En aquesta ocasió es farà la 4a sortida jove a Port Aventura, la primera va ser el 2014. Aquestes sortides es realitzen dos cops l’any, a la tardor s’organitza una sortida a Port Aventura, i al mes de juliol, a un parc aquàtic.

La sortida, pensada per joves a partir de 13 anys o que durant aquest 2017 els compleixen, l’organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona, amb els ajuntaments de Tavèrnoles, Sant Julià de Vilatorta, Les Masies de Roda, Calldetenes, Folgueroles i Vilanova de Sau.

Els ajuntaments participants es fan càrrec del cost del transport, i els nois i noies assumeixen el cost de l’entrada de 28€. El pagament de l’entrada es realitza en el moment de fer la inscripció.

Les inscripcions i el pagament de l'entrada es poden fer a l'ajuntament fins el dimecres 18 d’octubre i en horari d'atenció al públic :

De dilluns a divendres de 9 a 14h

Dilluns a la tarda de 16 a 20h. 

Les inscripcions es poden recollir al mateix ajuntament o bé descarregar-les, ja que estan adjuntades a aquesta notícia web.

En el moment de la sortida, cal que els nois i noies portin el DNI i la targeta sanitària.

Aquestes sortides mancomunades, que compten amb molta participació, fomenten la coneixença i cohesió entre grups de joves de diferents municipis, i possibilita oferir alternatives al temps lliure.

Per a més informació podeu contactar amb la tècnica de joventut compartida al 679 26 52 78 o l'adreça electrònica tc2centre@ccosona.cat

Darrera actualització: 28.09.2017 | 11:12