El ple municipal aprova les bases per l'atorgament de subvencions per l'arranjament de camins rurals

Dimecres, 25 d'abril de 2018 a les 00:00

El ple municipal del dimarts 24 d'abril va aprovar per unanimitatles bases reguladores per l'atorgament de subvencions per l'arranjament de camins rurals que aquest any estaran dotades amb 2.000 €

El ple va donar compte també de les resolucions dictaminades, de l'estat d'execucio trimestral del pressupost, així com del període mitjà de pagament a proveïdors que en el 1r trimestre del 2018 que ha estat de -10,54 dies. També es va donar compte de la liquidació del pressupost corresponent a l'exercici del 2017 amb un resultat de romanent de 420.519,87 €.

Altres punts destacats del ple van ser la ratificació de la modificació dels estatuts del COnsorci del Ter, així com l'aprovació de les festes local per al 2019, que seran els dies 18 d'abril (Dijous Sant) i el 10 de juny (segona Pasqua).

El ple també va aprovar la sol·licitud de compesació econòmica a favor dels ajuntaments perquè abonin retribucions a determinats càrrecs electes, i la modificació dels representants a la Comissió Especial de Comptes on la regidora Regina Sala substitueix a Joan Roura com a representat del grup municipal d'ERC.

Finalment el ple va aprovar per unanimitat la moció per l'alliberament dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la denúncia de la deriva antidemocràtica i autoritària de l'estat espanyol.

Darrera actualització: 25.04.2018 | 13:32