Inscripcions obertes al Raid dels Ausetans

Dimarts, 6 de febrer de 2018 a les 00:00

Fins el dimarts 13 de març a l’ajuntament de Tavèrnoles es poden formalitzar les inscripcions per la nova edició del Raid. Enguany, s’han incorporat novetats pel que fa a les proves, posant especial atenció a la vessant més social del projecte.

Com en d’altres edicions, els equips que representin Tavèrnoles competiran amb la resta d’equips dels diversos municipis que formen part d’Osona centre: Folgueroles, les Masies de Roda, Sant Julià de Vilatorta i Vilanova de Sau.

Les inscripcions es poden realitzar a l’ajuntament de Tavèrnoles en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 14h, i dilluns a la tarda de 16 a 21h. En el moment de la inscripció caldrà formalitzar el pagament de 4€ i entregar l’autorització familiar que us podeu descarregar des d’aquí al web o bé recollir-la al mateix ajuntament.

Recordem que la participació al Raid és per equips d’entre 4 i 6 membres. No obstant, en cas que alguns joves no arribin al mínim de 4, convidem a què s’apuntin, doncs hi pot haver joves en la mateixa situació i es podrien formar nous equips.

A continuació es detallen les diverses fases i dates del projecte:

  • Presentació i inici del Raid: diumenge 18 de març a la tarda (lloc a concretar; durada d’1-1’5h)
  • Proves prèvies a la Fase local: del dilluns 19 de març al dijous 5 d’abril (obligatòries per accedir a la final local)
  • Final local: dissabte 7 d’abril a la tarda a Vilanova de Sau (on competiran tots els equips inscrits als municipis d’Osona centre)
  • Final comarcal: cap de setmana del 5 i 6 de maig al càmping de Vidrà (tan sols pels equips finalistes d’Osona centre, on competiran amb la resta d’equips finalistes de la resta de municipis d’Osona)

Per a més informació us podeu posar en contacte amb la tècnica de Joventut de Tavèrnoles al 679 265 278.

Darrera actualització: 07.02.2018 | 12:23