L'Ajuntament convoca ajuts d'urgència social en concepte de pobresa energètica

Dijous, 8 de març de 2018 a les 00:00

Des del Consell Comarcal i els Ajuntaments de la comarca d’Osona s’obre una convocatòria d’atorgaments d’ajuts, que tenen per finalitat cobrir les despeses bàsiques de subministrament d’energia elèctrica, de gas i aigua dels habitatges on resideixen famílies que es trobin en situació de necessitat econòmica i social.

Per poder tenir accés a la convocatòria, les persones i/o famílies beneficiàries dels ajuts han d’estar empadronat/s als municipis de la convocatòria i viure de forma habitual en l’habitatge. En l’atorgament dels ajuts es tindrà en compte la renta disponible màxima mensual de la unitat familiar, segons l’IRSC (Índex de renda de suficiència), que es calcularà en funció dels membres de la unitat familiar.

Les sol·licituds es podran presentar directament a l’Ajuntament del vostre municipi o bé a les oficines del Consorci de Serveis Socials d’Osona, Edifici El Sucre, carrer de Ramon d’Abadal i de Vinyals núm. 5, 3a. Planta, de Vic.

El termini màxim per a lliurar la sol·licitud, juntament amb la documentació corresponent, finalitza el 31 de maig de 2018.

Per qualsevol dubte, podeu trucar al telèfon: 93.883.41.14 amb horari d’atenció: 08.30h a 14.30h de dilluns a divendres i 16.30h a les 19:00h dimecres tarda

Les persones interessades podeu recollir les sol·licituds a l’Ajuntament de Tavèrnoles.

Darrera actualització: 08.03.2018 | 16:31