L'ajuntament de Tavèrnoles finalitza l'execució de la franja de protecció perimetral de Fussimanya

Dijous, 21 de setembre de 2017 a les 00:00

Al llarg de l’any 2016 i d’aquest 2017 l’ajuntament de Tavèrnoles ha estat executant la franja de protecció perimetral de la urbanització de Fussimanya.

Aquesta franja exterior de protecció mesura com a mínim 25 metres d’amplada al voltant de tot el perímetre de la urbanització amb la vegetació arbòria reduïda i lliure de vegetació seca. Aquestes actuacions que ha dut a terme l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona han tingut un cost aproximat de 57.000€.

Així mateix està previst que durant la tardor d’aquest 2017 s’executin les franges de protecció perimetral del nucli urbà i la zona del Roquet per tal de donar compliment a les mesures de  prevenció d’incendis forestals en el perímetre de totes les zones urbanes del municipi de Tavèrnoles. Per aquestes actuacions està prevista una inversió de 18.000€ on també es compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Des del Consistori també s’encetarà una campanya per recordar a tots els propietaris de parcel·les en urbanitzacions, que tenen el deure de mantenir- ne els terrenys en les mateixes condicions que les franges de protecció perimetral.

Darrera actualització: 21.09.2017 | 09:10