Més de 100 joves d'Osona Centre a la sortida a Port Aventura

Dijous, 2 de novembre de 2017 a les 00:00

El passat dissabte 28 d'octubre més de 100 joves d’entre 13 i 17 anys varen participar a la 7a sortida jove mancomunada amb els municipis d'Osona centre que formen part del programa de tècnics compartits del Consell Comarcal d'Osona.

En aquesta ocasió es va realitzar la 4a sortida a Port Aventura i hi van participar joves dels municipis de Calldetenes, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta, Tavèrnoles i de Vilanova de Sau.

Com cada sortida mancomunada que es realitza des del Servei de Joventut d’Osona centre, els nois i noies es van fer càrrec del cost de l’entrada, que enguany era de 28€, i els ajuntaments assumien el cost del transport i aportaven el monitoratge. L’equip de monitors eren joves dels municipis participants majors d’edat i amb la titulació corresponent.

La valoració per part dels organitzadors i de l’equip de monitors i monitores és molt bona, doncs com en les altres sortides, no hi va haver cap incidència i la convivència i la cohesió entre els grups de joves va ser molt positiva.

La propera sortida amb aquestes característiques serà com ja és habitual, el mes de juliol i s’anirà a un parc aquàtic.

Darrera actualització: 02.11.2017 | 13:13