Resum del ple ordinari del 26 de setembre de 2016

Dimarts, 27 de setembre de 2016

S'aprova la convocatòria per a les subvencions a activitats esportives extraescolars per a les famílies de Tavèrnoles

Dilluns passat va tenir lloc el ple ordinari on es va donar compte de les resolucions dictaminades des del darrer ple i també de l'estat d'execució del pressupost del darrer trimestre i on també es va donar compte del període de pagament mitjà de proveïdors, que en aquest en el segon trimestre de l'any és de 0,05 dies.

En el ple es va aprovar l'adhesió de l'ajuntament de Tavèrnoles al Pla comarcal d'igualtat de gènere d'Osona 2016-2020 i al Pla comarcal d'igualtat per raó d'orientació sexual i identitat de gènere d'Osona 2016-2020, així com el conveni a subscriure amb el Consell Comarcal d'Osona.

El ple va aprovar per unanimitat el Compte General de l'Ajuntament corresponent al 2015 i la modificació del Reglament d'ús, aprofitament d'espais i recursos materials.

Finalment es van aprovar les bases per a la convocatòria de subvencions per a activitats esportives extraescolars, que està dotada amb una partida pressupostària de 600 €. Les sol·licituds s'hauran de presentar al registre d'entrada de l'ajuntament un cop s'hagi publicat la convocatòria al BOP

Darrera actualització: 28.09.2016 | 11:59