Tavèrnoles acull la Convenció del Petit Municipi

Dijous, 15 de juny de 2017 a les 14:57

Aquest proper divendres dia 16 de juny l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) organitza a Tavèrnoles la primera Convenció del Petit Municipi amb més d’una setantena d’alcaldes i alcaldesses de petits municipis de Catalunya.

La Convenció, que comptarà amb la presència del president de l’ACM, Miquel Buch, i el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, servirà per posar sobre la taula les diferents problemàtiques que comparteixen els municipis petits de Catalunya, com poden ser pèrdua de població, l'excés de burocràcia o l’accés a les noves tecnologies.

A banda d’analitzar aspectes urbanístics, la Convenció del Petit Municipi també servirà per presentar l’estudi personalitzat per a cada municipi realitzat per la Fundació Pi Sunyer, juntament amb la presentació de les polítiques de muntanya que farà el director general de Polítiques de Muntanya, Albert Alins, o la ponència sobre la connectivitat del petit municipi a càrrec del secretari de Telecomunicacions, Jordi Puigneró. Finalment, també es parlarà de l’encaix del petit municipi en el futur del món local català amb la participació del secretari d’administracions locals, Quim Ferrer.

Darrera actualització: 15.06.2017 | 15:01