Tavèrnoles rep per quart any consecutiu el Segell Infoparticipa

Dijous, 20 d'abril de 2017 a les 12:17

L'Ajuntament de Tavèrnoles revalida el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació local pública en els webs municipals.

L'alcalde, Carles Banús, va recollir ahir el segell InfoParticipa durant l’acte celebrat a la sala d’actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. El guardó reconeix l'Ajuntament de Tavèrnoles en haver obtingut un compliment del 98,08% dels 52 indicadors que avaluen l'organització i la qualitat de la informació publicada al web municipal. Tavèrnoles ha estat un dels dels 77 ajuntaments catalans en obtenir el Segell, essent també el municipi de menys de 1.000 habitants amb una puntuació més elevada.

Carles Banús es mostra molt satisfet per haver pogut revalidar un any més el Segell de qualitat i transparència, especialment tenint en compte que aquest any les avaluacions han incidit més en la valoració d’aspectes qualitatius de la informació presentada, les actualitzacons constants i l’organització senzilla i fàcilment accessible de la pàgina web.

Darrera actualització: 20.04.2017 | 12:25

Imatges

Foto de grup segell infoparticipa Segell Infoparticipa