Tavèrnoles s’acomiada de Pilar Cabot

Dimarts, 17 d'octubre de 2017 a les 00:00

El proper dissabte 21 d’octubre Tavèrnoles organitza un comiat a Pilar Cabot. L’acte començarà a les 5 de la tarda al Bosquet de la Pilar, hi participaran una bona colla d’amics i persones properes a la poetessa força vinculats al nostre poble.

L’acte organitzat per un grup de veïns, juntament amb la regidoria de Cultura, “vol donar l’oportunitat als seus veïns i amics per dir adéu a la Pilar d’una manera intima,  propera i senzilla”  tal com apunta Paquita Clarà regidora de cultura.

Pilar Cabot, traspassada el 19 de maig d'enguany, a banda de ser molt coneguda en la seva vessant cultural com a poetessa i escriptora també era molt coneguda per la seva llibreria Clam, un referent clau del món cultural i polític de la comarca d’Osona. La Pilar col·laborava activament amb totes les activitats del poble i per molts dels nostres veïns, més que la poetessa, el que més destacaven era tenir una amiga, una mestra i una bona ambaixadora, que mai perdia l’oportunitat de donar a conèixer el petit poble de Tavèrnoles.

L’acte obert a tothom començarà a les 5 de la tarda al Bosquet de la Pilar, situat just davant de casa seva i on sovint li servia d’espai d’inspiració i enriquidor per passar-hi llargues estones, agraïm a la família que hagi cedit aquest espai per realitzar l’acte.

Darrera actualització: 17.10.2017 | 11:10