Votació pels pressupostos participatius i pel disseny de l'Espai Cobert

Dilluns, 26 de febrer de 2018 a les 00:00

Després de la sessió de presentació pública de les diferents propostes, l’Ajuntament de Tavèrnoles obre un període de votacions que s’allargarà fins el proper 9 de març.

El passat 22 de febrer va tenir lloc la sessió de presentació de les diferents propostes que es porten a votació tant dels pressupostos participatius com del disseny del nou espai cobert.

Pel que fa als pressupostos participatius, després de recollir les diferents idees i fer-ne una valoració tècnica i econòmica, des de l’equip de govern es porten a votació les següents propostes:

  • Adequar una zona municipal per autocaravanes al costat de l’Espai Cobert
  • Ubicar un punt d’informació turística a la placeta d’entrada del nucli
  • Establir una línia d’ajuts universals per a les famílies
  • Construir uns serveis higiènics a la zona del camp de futbol municipal

Tal i com ja es va fer l’any passat, des de l’equip de govern s’ha destinat una partida de 15.000 € per als pressupostos participatius per tal que la ciutadania de Tavèrnoles esculli quina de les actuacions es vol dur a terme durant aquest any 2018.

Pel que fa a les propostes per a l‘espai cobert; l’equip redactor va exposar les diferents aportacions que s’havien recollit en l’anterior sessió de participació ciutadana i va presentar les 4 possibles opcions respecte al disseny del futur Espai Cobert que estarà situat a la zona verda del capdavall del carrer Pirineu.

Aquestes opcions preveuen un espai amb una gran polivalència i que presenti un disseny amb una forta integració paisatgística i que inclogui serveis i un espai destinat a magatzem.

A tal efecte l’equip redactor ha elaborat unes maquetes que permeten contrastar les diferents alternatives i que poden veure’s a les oficines municipals en horari d’atenció al públic.

Les 4 propostes fan especial èmfasi amb la forma i inclinació de la coberta, essent:

  • Coberta plana
  • Coberta inclinada
  • Coberta inclinada a dues alçades
  • Coberta inclinada a dues vessants

El període de votació tant pels pressupostos participatius com pel disseny de l'Espai Cobert pot fer-se a les oficines municipals fins el proper divendres dia 9 de març i poden predre-hi part tots els veïns empadronats a Tavèrnoles majors de 16 anys.

Darrera actualització: 25.02.2018 | 21:07