Notícies

Pàgina 1 de 6
 • Horari vacances 1 d'agost de 2017 Vacances d'estiu a l'Ajuntament de Tavèrnoles

  L'Oficina d'Atenció al Ciutadà restarà tancada per vacances del 14 al 20 d'agost.

 • Sopar 31 de juliol de 2017 Un cap de setmana de Festa Major molt participatiu

  Dues-centes persones assisteixen al sopar de Festa Major d'aquest any a Tavèrnoles

 • Pilar Cabot 27 de juliol de 2017 El poble de Tavèrnoles organitzarà un acte de comiat a la Pilar Cabot

  Un grup de veïns del poble, juntament amb la regidoria de Cultura, estan preparant un acte de comiat per la poeta Pilar Cabot, traspassada el 19 de maig d'enguany 

 • Ple municipal 25 de juliol de 2017 El ple municipal aprova inicialment una modificació puntual el POUM

  La proposta de modificació estarà a exposició pública per a consulta i formulació d'al·legacions durant un mes a partir del 1 de setembre

 • Cartell Festa Major 24 de juliol de 2017 Festa Major de Tavèrnoles

  Un dels actes més destacats d’aquest any serà “La Gran Cagada” un acte que es recupera. Es tracta de la parcel·lació del camp de futbol i on un burro decideixi fer les seves necessitats el propietari d’aquell espai guanyarà un important premi.

 • ple municipal 21 de juliol de 2017 Ple municipal ordinari el proper dilluns 24 de juliol

  L'alcalde ha convocat el ple, en sessió ordinària, el dilluns dia 24 de juliol de 2017 a les 20:00h, amb el següent ordre del dia:

 • Cartell Casal d'Estiu 17 de juliol de 2017 Casal d'Estiu a Tavèrnoles durant el mes de setembre

  L’Ajuntament de Tavèrnoles oferirà el servei de Casal d’Estiu la setmana del 4 al 10 de setembre i també el dia 12 de setembre (festiu a l’escola Mossèn Cinto de Folgueroles), amb possibilitat de servei Bon Dia i de menjador. Per inscripcions cal adreçar-se a les oficines municipals en horari d’atenció al públic.

 • Sala plens 27 de juny de 2017 Francesc Gibert pren possessió com a nou regidor de l'Ajuntament de Tavèrnoles

  Després de la renúncia de Dani Crous el passat mes de març, Francesc Gibert va prendre posseió com a nou regidor pel grup de Convergència i Unió.

 • #estiuatavernoles 26 de juny de 2017 Torna el concurs fotogràfic #estiuatavernoles

  L’ajuntament de Tavèrnoles juntament amb l’Oficina de Turisme, premien “la meva postal de Tavèrnoles” a les xarxes socials. Una nit d’allotjament per a dues persones a la casa rural Can Janot, un lot de productes de la botiga Fussimanya o una nit d’allotjament per a dues persones a L’Aguilar, són els premis mensuals pel guanyador.

 • Sala plens 22 de juny de 2017 Ple municipal ordinari el proper dilluns 26 de juny

  L'alcalde ha convocat el ple, en sessió ordinària, el dilluns dia 26 de juny de 2017 a les 20:00h, amb el següent ordre del dia:

 • Revetlles amb precaució 21 de juny de 2017 Revetlles amb precaució

  Entrem a l'estiu i amb ell s'acosten les revetlles, festes i esdeveniments tradicionals en els quals és habitual que s'utilitzin productes pirotècnics. Tinguem en compte una sèrie de precaucions per ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material.

 • Aquabrava 19 de juny de 2017 3a sortida jove al parc aquàtic Aquabrava (Roses)

  El dijous 13 de juliol, es realitzarà la 6a sortida jove mancomunada amb municipis d’Osona centre. En aquesta ocasió es farà la 3a sortida jove al parc aquàtic de Roses. Aquestes sortides es realitzen dos cops l’any, al novembre s’organitza una sortida a Port Aventura, i al mes de juliol, al parc aquàtic de Roses.

Pàgina 1 de 6
Darrera actualització: 04.01.2016 | 14:01
Darrera actualització: 04.01.2016 | 14:01