Notícies

Pàgina 1 de 6
 • Sala plens 22 de juny de 2017 Ple municipal ordinari el proper dilluns 26 de juny

  L'alcalde ha convocat el ple, en sessió ordinària, el dilluns dia 26 de juny de 2017 a les 20:00h, amb el següent ordre del dia:

 • Revetlles amb precaució 21 de juny de 2017 Revetlles amb precaució

  Entrem a l'estiu i amb ell s'acosten les revetlles, festes i esdeveniments tradicionals en els quals és habitual que s'utilitzin productes pirotècnics. Tinguem en compte una sèrie de precaucions per ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material.

 • Aquabrava 19 de juny de 2017 3a sortida jove al parc aquàtic Aquabrava (Roses)

  El dijous 13 de juliol, es realitzarà la 6a sortida jove mancomunada amb municipis d’Osona centre. En aquesta ocasió es farà la 3a sortida jove al parc aquàtic de Roses. Aquestes sortides es realitzen dos cops l’any, al novembre s’organitza una sortida a Port Aventura, i al mes de juliol, al parc aquàtic de Roses.

 • Visita delegada del govern 15 de juny de 2017 La delegada el govern a la Catalunya Central visita l'Ajuntament de Tavèrnoles

  Laura Vilagrà, delegada del govern a la Catalunya Central, ha visitat aquest dijous l'Ajuntament de Tavèrnoles on ha estat rebuda per l'alcalde, Carles Banús, i el regidor d'esports, Pius Dòniga.

 • Convenció del Petit Municipi 15 de juny de 2017 Tavèrnoles acull la Convenció del Petit Municipi

  Aquest proper divendres dia 16 de juny l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) organitza a Tavèrnoles la primera Convenció del Petit Municipi amb més d’una setantena d’alcaldes i alcaldesses de petits municipis de Catalunya.

 • Cartell Festa Major 2016 14 de juny de 2017 Concurs del cartell de Festa Major 2017

  L’Ajuntament de Tavèrnoles convoca un concurs pel disseny del cartell de la Festa Major 2017. Repetint la iniciativa de l'any passat l’Ajuntament vol fomentar la participació ciutadana i la seva implicació en la Festa Major.

 • La Rella 8 de juny de 2017 Revista Municipal La Rella - Juny 2017

  Ja es troba disponible en format digital la nova edició de la revista La Rella. A l'apartat de La Rella podeu descarregar-vos el núm. 36 de la revista municipal

 • Cartell Casal d'Estiu 24 de maig de 2017 Casal d'Estiu a Tavèrnoles

  Del 15 de maig a l'1 de juny podeu fer les inscripcions al Casal d'estiu de Tavèrnoles, organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Tavèrnoles i l'empresa de serveis educatius Quiràlia.

 • Beques estiu 16 de maig de 2017 Beques destinades a activitats educatives en el lleure durant l'estiu i dirigides a infants d'entre 3 i 16 anys

  El Consell Comarcal d'Osona i el Consorci de Serveis Socials d'Osona han obert una línia d'ajuts per a activitats d'estiu que engloba campus, casals d'estiu, tallers i colònies.

 • Caminada Primavera 8 de maig de 2017 Caminada de Primavera a Tavèrnoles

  El proper diumenge 14 de maig es celebra a Tavèrnoles la Caminada de Primavera. La Caminada de Primavera és un esdeveniment ja tradicional al poble i en aquesta ocasió es arriba a la seva 17a edició.

 • Vehicle endesa substitució comptadors 28 d'abril de 2017 Canvi de comptadors elèctrics d'Endesa

  Aquesta setmana la companyia de distribució elèctrica Endesa està procedint a la substució dels comptadors deis seus abonats de Tavèrnoles pel nou model de telegestió.

 • Tavèrnoles Informa 27 d'abril de 2017 Tavèrnoles estrena un nou servei de notificacions per WhatsApp

  Mitjançant aquest sistema de missatgeria mòbil l'Ajuntament de Tavèrnoles vol fer més àgil la difusió d'informació als ciutadans del municipi.

Pàgina 1 de 6
Darrera actualització: 04.01.2016 | 14:01
Darrera actualització: 04.01.2016 | 14:01