La delegada el govern a la Catalunya Central visita l'Ajuntament de Tavèrnoles

Dijous, 15 de juny de 2017 a les 15:42

Laura Vilagrà, delegada del govern a la Catalunya Central, ha visitat aquest dijous l'Ajuntament de Tavèrnoles on ha estat rebuda per l'alcalde, Carles Banús, i el regidor d'esports, Pius Dòniga.

Durant la reunió l'alcalde ha pogut explicar a la delegada les diferents acuacions previstes per aquesta legislatura, com ara la construcció d'un espai cobert i la urbanització del C. del Mig, així com altres aspectes relacionats amb la gestió del dia a dia en els petits municipis i de com el govern de la Generalitat podria aplicar elements de diferenciació de tracte envers aquests. Banús ha aprofitat per demanar major inversió de recursos en el desplegament de fibra òptica, ja que avui en dia l'accés a les xarxes de banda ampla és un element cabdal per fixar la gent al territori.

Durant la reunió al despatx d'alcaldia la delegada a signat a llibre d'honor de l'Ajuntament, per posteriorment visitar els diferents equipaments municipals i l'entorn del nucli antic de Tavèrnoles, on n'ha valorat molt positívament el bon estat de manteniment

Darrera actualització: 15.06.2017 | 16:09