Obres de millora en diversos camins rurals

Dilluns, 30 d'abril de 2018 a les 00:00

Des de la regidoria de camins s’informa que en breu s’iniciaran obres de millora dels camins que es detallen a continuació:

  • Camí del Verdaguer: es pavimentarà el tram del camí des d’on s’acaba el paviment actual fins a Can Llorenç. A partir del divendres dia 4 de maig caldrà circular amb precaució ja que hi haurà maquinària treballant. El camí estarà completament tallat des del dilluns dia 7 de maig a partir de les 8 del matí fins el dimecres dia 16 de maig.
  • Camí de Coromines: treballs de fresat i retirada del paviment malmès, i pavimentació. El camí estarà completament tallat des del dimecres dia 9 de maig fins el divendres dia 18 de maig.
  • Camí de l’Aguilar: es repararan dos interiors de les corbes entre l’encreuament de la Soleia i l’Aguilar. Només hi podran circular vehicles lleugers. Caldrà circular amb precaució ja que hi haurà maquinària treballant.

Per tant, recordem la prohibició de circular pel camí del Verdaguer i el camí de Coromines en les dates assenyalades. El recorregut alternatiu recomanat és passar par la carena fins als Munts i baixar pel pont del Vent, o bé passar pel camí de l’Aguilar fins a la Soleia i cap al pont del Vent.

Des de l’Ajuntament es demanen disculpes per les possibles molèsties que aquestes obres us puguin ocasionar, entenent que aquesta actuació contribuirà a la millora dels accessos a les nombroses masies a les que donen servei els esmenats camins.

Darrera actualització: 30.04.2018 | 13:36

Imatges

Camins