Quarta sortida Jove al Parc Aquàtic Aquabrava

Dimarts, 19 de juny de 2018 a les 00:00

El dijous 12 de juliol, es realitzarà la 7a sortida jove mancomunada amb municipis d’Osona centre i d’Orís i Bisaura. En aquesta ocasió es farà la 4a sortida jove al parc aquàtic de Roses. Aquestes sortides es realitzen dos cops l’any, al novembre s’organitza una sortida a Port Aventura, i al mes de juliol, al parc aquàtic de Roses

La sortida, pensada per joves a partir de 13 anys (nascuts al 2005), l’organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona, amb els ajuntaments de Calldetenes, Sant Julià de Vilatorta, Folgueroles, Tavèrnoles, Vilanova de Sau, les Masies de Roda, Orís, Sant Quirze de Besora, Montesquiu, Santa Maria de Besora, Sora i Vidrà.

Els ajuntaments participants es fan càrrec del cost del transport, i els i les joves assumeixen el cost de l’entrada de 15€. El pagament de l’entrada es realitza en el moment de fer la inscripció.

En totes les sortides hi poden participar les persones joves que formen part dels projectes de tècnics de joventut compartits d’Osona centre i d’Orís i Bisaura.

Pel que fa als nois i noies de Tavèrnoles, les inscripcions es fan a l’ajuntament fins el divendres 6 de juliol en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 a 14h, i dilluns de 16 a 20h).

Per a més informació us podeu posar en contacte amb el servei de joventut de l’ajuntament al 679 265 278.

Les inscripcions es poden recollir al mateix ajuntament o bé descarregar-les, ja que estan adjuntades a aquesta notícia web.

Sortides com aquestes fomenten la coneixença i cohesió entre grups de joves de diferents municipis, i possibilita temps lliure de qualitat i alternatives d’oci.

La valoració fins el moment per part dels joves i dels tècnics és molt positiva, i hi ha la voluntat de continuar organitzant aquestes sortides mancomunades.

Darrera actualització: 19.06.2018 | 12:26