Tavèrnoles inicia un procés participatiu amb 2 temàtiques a debatre

Dijous, 16 de novembre de 2017 a les 00:00

Des de la regidoria de participació ciutadana es porten a debat els usos i característiques de l'espai cobert, i els pressupostos participatius per a l'any 2018

Espai cobert

A principis de l’any 2016 l’Ajuntament de Tavèrnoles va demanar l’opinió ciutadana per conèixer quines propostes de la legislatura despertaven un major interès i els ciutadans i ciutadanes us vau decantar principalment pel projecte de construcció d’un espai cobert .

Ara es vol tornar a comptar amb la col·laboració dels veïns per dissenyar aquest espai cobert: quins usos i característiques hauria de tenir, com s'hauria de distribuir... A tal efecte es farà una sessió de participació on s'informarà del projecte, es presentarà l'equip arquitecte que le redactarà i es recolliran les aportacions de la ciutadania el dijous dia 23 de novembre a les 8 del vespre al Centre Cívic .

Pressupostos participatius

L’Ajuntament també està treballant en els pressupostos de l’any vinent, una eina imprescindible per a la gestió municipal. Per això vol tornar a comptar amb la participació ciutadana en la seva elaboració, tal i com vam fer amb els pressupostos de 2017.

Primer es farà una sessió interna de l’Ajuntament on es definiran les propostes a debatre amb la ciutadania i durant el mes de gener es requerirà de la participació veïnal per valorar-les i escollir les que s'inclouran en els pressupostos de 2018.

Darrera actualització: 16.11.2017 | 14:24