Tavèrnoles rep per cinquè any consecutiu el Segell Infoparticipa

Dijous, 26 d'abril de 2018 a les 00:00

L'Ajuntament de Tavèrnoles revalida el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació local pública en els webs municipals.

L'alcalde, Carles Banús, va recollir ahir el segell InfoParticipa durant l’acte celebrat a la sala d’actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. El guardó reconeix l'Ajuntament de Tavèrnoles en haver obtingut un compliment del 98,08% dels 52 indicadors que avaluen l'organització i la qualitat de la informació publicada al web municipal. Tavèrnoles ha estat un dels dels 92 ajuntaments catalans en obtenir el Segell, essent, juntament amb Vilanova de Sau i Collsuspina, el municipi de menys de 1.000 habitants amb una puntuació més elevada.

Carles Banús es mostra molt satisfet per haver pogut revalidar un any més el Segell de qualitat i transparència, especialment tenint en compte que aquest any les avaluacions han incidit més en la valoració d’aspectes qualitatius de la informació presentada, les actualitzacons constants i l’organització senzilla i fàcilment accessible de la pàgina web.

Darrera actualització: 26.04.2018 | 13:12