Torna el concurs fotogràfic #estiuatavernoles

Dilluns, 26 de juny de 2017 a les 10:24

L’ajuntament de Tavèrnoles juntament amb l’Oficina de Turisme, premien “la meva postal de Tavèrnoles” a les xarxes socials. Una nit d’allotjament per a dues persones a la casa rural Can Janot, un lot de productes de la botiga Fussimanya o una nit d’allotjament per a dues persones a L’Aguilar, són els premis mensuals pel guanyador.

Es tracta d’un concurs a través del qual es vol visualitzar el poble de Tavèrnoles i el seu entorn a la xarxa social Instagram. Per participar cal utilitzar l’etiqueta #estiuatavernoles i fer-se seguidor de @turismetavernoles a Instagram.

A principis de cada mes és farà públic a través de les xarxes socials de l’Oficina de Turisme de Tavèrnoles el nom del guanyador del concurs. El guanyador del mes de juliol serà obsequiat amb una nit d’allotjament, per a dues persones, a la casa rural Can Janot. Amb un lot de productes de Fussimanya el guanyador del mes d’agost i una estada d’una nit d’allotjament a L’Aguilar, el de setembre.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament i l’Oficina de Turisme vol promocionar el poble de Tavèrnoles i els seus atractius turístics a la xarxa, les bases detallades del concurs es poden consultar a la pàgina web municipal tavernoles.cat.

Darrera actualització: 26.06.2017 | 10:26