Un cap de setmana de Festa Major molt participatiu

Dilluns, 31 de juliol de 2017 a les 13:00

Dues-centes persones assisteixen al sopar de Festa Major d'aquest any a Tavèrnoles

El pregó de l'ex-alcalde Xevi Dachs va donar el tret de sortida a la Festa Major de Tavèrnoles d'enguany; Dachs va recordar aspectes del poble de 40 anys enrera i de com s'ha aconseguit anar portant serveis bàsics a les cases del municipi. Posteriorment una vuitantena de persones van fer al caminada nocturna de 4 km amb una ruta circular que discorria entre Tavèrnoles i Folgueroles.

El dissabte va començar amb un partit de Bubble Football i un taller de malabars on grans i petits van poder demostrar les seves habilitats. Al vespre va tenir lloc el sopar de Festa Major sota l'envelat per després acabar la festa amb ball i música fins a la matinada.

El diumenge va tenir com a novetat una Festa Holi a l'hora de la xocolatada i a la tarda, després de l'actuació dels nens del Casal d'Estiu de Tavèrnoles, va tenir lloc l'acte de la Gran Cagada. El ruc protagonista de l'acte no va cagar i per taqnt es va procedir a un sorteig entre totes le butlletes venudes; el premi de 1000 euros va tocar a en Jordi Vila, veí de Folgueroles. Paral·lelament amb la Gran Cagada es van fer un seguit d'activitats i proves amb molt bona participació per part dels assistents.

Darrera actualització: 31.07.2017 | 13:19